kapcsolat

;

NYITVA A PINCE!

Szívesen látom az érdeklődőket minden szombaton 14.30 órakor!

Ne egyfajta szolgáltatást, vagy profi vendéglátást várjatok, hanem személyes beszélgetést, bepillantást a birtok folyton dolgos életébe.

Előzetes bejelentkezés a +36 30 219 0291 számon, vagy a birtok@ipacsszabo.hu-n.
Köszönöm!

  • Barangolás a szőlőben
  • Betekintés a pince, birtok életébe
  • Borkóstolás – A vendégem vagy egy borkóstolóra hordós és palackos borokból
  • Palackos borvásárlás – árak a Vásárlás menüben!

Szívesen megosztom a tapasztalataimat, s a munkám gyümölcsét. Ennyit tudok adni, személyesen, csak természetesen. Szeretem a jó beszélgetéseket, amiből mindenki hazavisz valamit.

NYUGIS

Ha szeretnéd kicsit megállítani a pillanatot, egy pohár borral érezni a természetet és elnézni a horvát hegyekig nyíló panorámát, itt a helyed.

AKTÍV

Ha a tudásszomjad is nagy, bekapcsolódhatsz a birtok aktuális munkálataiba, így részese lehetsz a természet és a szőlő körforgásának, a bor születésének!

november 2021

hét ked sze csü pén szo vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
  • Nyitva a Pince
28
29
30

kapcsolat

Örömmel veszem megkeresését, igyekszem mihamarabb válaszolni.

Szívesen látom az érdeklődőket minden szombaton 14.30 órakor.
Előzetes bejelentkezés a +36 30 219 0291 számon, vagy a birtok@ipacsszabo.hu-n.
Köszönöm!

Kövessen a Facebookon!

BORAIM

fehér franc

Fehérbor nélkül nem lehet élni, vörösbor nélkül nem érdemes. Pincém fehérborában a cabernet franc ritka arca néz velem szembe. A belső lényeget kerestem a felszín alatt. A kísérletezés szabadságát követve kíváncsi voltam, mit ad a szőlő héjába zárt lédús hús. A válasz ebben a borban tárul fel.

inni jó

Kisebbik fiam, Vencel ezt kóstolva megjegyezte, hogy jó inni, majd a nagyobbik Vince elmerengve válaszolta "Inni jó! Három éves fiam így ösztönösen megfogalmazta azt, amiért generációk óta dolgozunk.

nászút helyett

A család örömére, a nászutunkra félretett pénzből vettem ezt a területet, “muszáj” volt, első látásra szerelem, ahol a világ számomra kitágul és épp belefér ebbe az alig két hektárba. E kicsiny birtok számunkra azóta is az együttlét, a kihívás, a boldogság újra megújuló jelképe.