kapcsolat

;

+36 30 219 0291

birtok@ipacsszabo.hu

Vendéglátás, illetve rendszeres kóstoló nincs a birtokon, mert a birtokon a szőlővel- borral kell foglalkoznom, s a munkálatok mellett nem marad időm a vendéglátásra.

De ahogy időm engedi, speciális esetekben fogadok érdeklődőket, kizárólag előzetes bejelentkezés alapján!

 

 

 

 

 

Palackozott borok vásárlására van lehetőség a pincénél is, de a legbiztosabb, és időben is rugalmasabb, ha a környéken két lehetőséget ajánlok:

1.) Ipacs Szabó borok – átvételi pont
7800 Siklós, Felszabadulás u. 70., a körforgalomhoz közel feleségem adja ki a megrendelt borokat. Az árakat a „Boraim” menüpont alatt találod, rendelés a webshopon! A helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges, ezért kérjük, hogy vásárlásod a webshopban rendezd, köszönjük!

2.) Siklóson jó szívvel ajánlom a Siklósi Vár Vinotékáját is, ahol a vár sommelier-je kedves és szakszerű tájékoztatást ad akár az egész borvidékről. Vár belépő nem szükséges a borvásárláshoz! Elérhetőség: Borosné Tihanyi Györgyi, 0620/9605876

 

A SZÁLLÍTÓK, kérem, hogy ne a pincéhez, hanem a birtok BORRAKTÁRÁHOZ érkezzenek, amely a Siklós Iskola u. 34. szám alatt található!

TÉRKÉPEN 

 

kapcsolat

Örömmel veszem megkeresését

a +36 30 219 0291 számon, vagy a birtok@ipacsszabo.hu-n
Igyekszem mihamarabb válaszolni. Köszönöm!

Kövessen a Facebookon!

BORAIM

időtlen

Régóta foglalkoztat, milyen lehetett A bor, amelyet az antik időkben ihattak. A válasz e palackban van.
A pincém legújabb bora a legrégebbi borkezeléssel készült. Nem fehér, nem rozé, nem vörös. BOR. Egyszerűen nagyszerű.

inni jó

Kisebbik fiam, Vencel ezt kóstolva megjegyezte, hogy jó inni, majd a nagyobbik Vince elmerengve válaszolta "Inni jó! Három éves fiam így ösztönösen megfogalmazta azt, amiért generációk óta dolgozunk.

nászút helyett

A család örömére, a nászutunkra félretett pénzből vettem ezt a területet, “muszáj” volt, első látásra szerelem, ahol a világ számomra kitágul és épp belefér ebbe az alig két hektárba. E kicsiny birtok számunkra azóta is az együttlét, a kihívás, a boldogság újra megújuló jelképe.

Ég és föld között

Az Ég és föld között szimbolika nem csak a birtok filozófiája, hanem egy régóta elképzelt bor elnevezése is, ami végül egy 2019-es szuper prémium Villányi Franc-ként született meg.