Millásreggeli rádióinterjú, Borravaló podcast

;

Kántor Endrével mindig jó beszélgetni! Millásreggeli rádióinterjú → Borravaló – gasztrokultúra podcast köszönjük!

Ipacs Szabó Istvánt sokan a Vylyan birtok főborászaként ismerhették meg, ahol több mint 20 évig dolgozott és alkotott. Egy pár éve sokkal kisebb léptékben saját birtokán készít borokat és kísérletezik, közben pedig a Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének is főborásza lett, ahol szintén sok lehetősége van kísérletezésre. Most elérkezettnek látta az időt, hogy régóta dédelgetett álmát, a saját pince 2019-es Cabernet Franc válogatását bemutassa a közönségnek, egy nagyon különeges helyszínen. István Ipacs Szabó -val és régi kollégájával, Ivanyi Emese -vel beszélgettünk borokról, álmokról, marketingről, magyar helyzetről.

A beszélgetést itt lehet meghallgatni:
https://borravalo.hu/eg-es-fold-kozott-50-ev-25-szuret-10-ev-felkeszules/?fbclid=IwAR1_j2pntQ1JStX0HmlL905WefzS4sItAa-xGIa6VfRd87Ql6PnMr8ExihY

A FRANC arcai 

Ha egy felütéssel kell összegezni a borkínálatot, akkor az a Franc! A Villányi borvidék adottságai és a Cabernet Franc igényei nagyszerűen találkoztak, önálló karaktert alkotva. A Villányi Franc mára fogalom. Örülök, hogy egy szakmai közösség tagjaként ilyen tiszta...

2024-es visszatekintés 

Idén lettem félszáz éves.. Innen picit máshogy tekintek a saját és a birtok életére is. Mintha egy hegyre mászva feljutnék az előttem álló legmagasabb csúcsra, ahova felérve látszik, hogy mennyi magaslat van még előttem. Aki ismer, olyannak ismer, aki tudja, honnan...

kapcsolat

Örömmel veszem megkeresését, igyekszem mihamarabb válaszolni.

Szívesen látom az érdeklődőket minden szombaton 14.30 órakor.
Előzetes bejelentkezés a +36 30 219 0291 számon, vagy a birtok@ipacsszabo.hu-n.
Köszönöm!

Kövessen a Facebookon!