Kántor Endrével mindig jó beszélgetni! Millásreggeli rádióinterjú → Borravaló – gasztrokultúra podcast köszönjük!
–
Ipacs Szabó Istvánt sokan a Vylyan birtok főborászaként ismerhették meg, ahol több mint 20 évig dolgozott és alkotott. Egy pár éve sokkal kisebb léptékben saját birtokán készít borokat és kísérletezik, közben pedig a Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének is főborásza lett, ahol szintén sok lehetősége van kísérletezésre. Most elérkezettnek látta az időt, hogy régóta dédelgetett álmát, a saját pince 2019-es Cabernet Franc válogatását bemutassa a közönségnek, egy nagyon különeges helyszínen. István Ipacs Szabó -val és régi kollégájával, Ivanyi Emese -vel beszélgettünk borokról, álmokról, marketingről, magyar helyzetről.
A beszélgetést itt lehet meghallgatni:
https://borravalo.hu/eg-es-fold-kozott-50-ev-25-szuret-10-ev-felkeszules/?fbclid=IwAR1_j2pntQ1JStX0HmlL905WefzS4sItAa-xGIa6VfRd87Ql6PnMr8ExihY