Szüret 2022

;

Küzdelmes, munkás volt, mint, mindig. Nem szokványos év, kétségek, kérdések (jó- e már, szedhető-e, mikor a legjobb, meddig- hogyan maceráljam, mikor préseljem) végül, most már a préseléséken túl kijelenthetem, megnyugodtam.
Sikerült a szépet kinyernem, megkapnom a szőlőből. Jobbak, szebbek lettek, mint vártam és reméltem!
.. és ez pár éven belül mindenki számára kóstolhatóan is megjelenik.

Az az istenadta Franc!

A Villányi borvidék adottságai és a Cabernet Franc igényei nagyszerűen találkoztak, önálló karaktert alkotva. A Villányi Franc mára fogalom. Mi sem bizonyítja jobban a fajtába vetett bizalmam, hogy már 2009-ben a birtokom teljes területére csak Cabernet Franc szőlőt...

Pincém fehérbora visszatért

Pincém fehérbora visszatért, fogadjátok szeretettel, iszonyatosan behűtve! Talán nem újdonság, hogy szeretek kísérletezni, s mélyen hiszek a (Villányi) Francban, így született meg a Fehér Franc! Mert fehérbor nélkül nem lehet élni, vörösbor nélkül nem érdemes.🙂 Ebben...

IDŐTLEN időutazás

Palackba zárt történelem az Ipacs Szabó Birtokon 2024. június 15-én újra bortörténelmet írtunk, az IDŐTLEN harmadik évjárata debütált a pince mellett, kiengedtük a szellemet a palackból az öreg ültetvényen, utaztunk az ókorba Gábor Olivér régész előadásával, s a...

kapcsolat

Örömmel veszem megkeresését, igyekszem mihamarabb válaszolni.

Szívesen látom az érdeklődőket minden szombaton 14.30 órakor.
Előzetes bejelentkezés a +36 30 219 0291 számon, vagy a birtok@ipacsszabo.hu-n.
Köszönöm!

Kövessen a Facebookon!