Szüret 2022

;

Küzdelmes, munkás volt, mint, mindig. Nem szokványos év, kétségek, kérdések (jó- e már, szedhető-e, mikor a legjobb, meddig- hogyan maceráljam, mikor préseljem) végül, most már a préseléséken túl kijelenthetem, megnyugodtam.
Sikerült a szépet kinyernem, megkapnom a szőlőből. Jobbak, szebbek lettek, mint vártam és reméltem!
.. és ez pár éven belül mindenki számára kóstolhatóan is megjelenik.

A FRANC arcai 

Ha egy felütéssel kell összegezni a borkínálatot, akkor az a Franc! A Villányi borvidék adottságai és a Cabernet Franc igényei nagyszerűen találkoztak, önálló karaktert alkotva. A Villányi Franc mára fogalom. Örülök, hogy egy szakmai közösség tagjaként ilyen tiszta...

2024-es visszatekintés 

Idén lettem félszáz éves.. Innen picit máshogy tekintek a saját és a birtok életére is. Mintha egy hegyre mászva feljutnék az előttem álló legmagasabb csúcsra, ahova felérve látszik, hogy mennyi magaslat van még előttem. Aki ismer, olyannak ismer, aki tudja, honnan...

kapcsolat

Örömmel veszem megkeresését, igyekszem mihamarabb válaszolni.

Szívesen látom az érdeklődőket minden szombaton 14.30 órakor.
Előzetes bejelentkezés a +36 30 219 0291 számon, vagy a birtok@ipacsszabo.hu-n.
Köszönöm!

Kövessen a Facebookon!