Bor és kenyér

;


Utolsó simítások, hamarosan itt az idő az IDŐTLENre!

Külön öröm, hogy megszületett a bor mellé az Időtlen kenyér is az Orma Gerilla Pékség jóvoltából, és megismerhettem egy hasonlóan megszállott jóembert, Váczi Gergelyt.
Az emberiség legősibb élelmiszere és itala a kenyér és a bor. Tiszta kenyér, ősi búzából, fenntartható forrásból. Ahogyan anno. (Még a válogatós gyerekeim is jóízűen ették, és kérték az újabb ráadást:)
2022 szeptembertől már kereshetitek a pécsi pékségben az Időtlen kenyeret, hogy a borhoz kóstolhassátok!

Az Ég és föld között szimbolikája a birtok filozófiája és ennek a tenyerén ül a bor és kenyér: A kenyér a föld, az anyag, a betevő falat; az ég pedig a bor, ami megemeli a lelkünket, szellemünket.

 

Nászút 2020 a Top 12 Villányi Franc- válogatottban!

A Villányi borvidék összefogásának jeleként 2015-ben megszületett az első Franc & Franc nemzetközi konferencia és kóstolónap. 2023 novemberének utolsó hétvégéjén  nyolcadik alkalommal került sor a kétnapos rendezvényre, a Franc & Franc nemzetközi konferencia...

Millásreggeli rádióinterjú, Borravaló podcast

Kántor Endrével mindig jó beszélgetni! Millásreggeli rádióinterjú → Borravaló - gasztrokultúra podcast köszönjük! - Ipacs Szabó Istvánt sokan a Vylyan birtok főborászaként ismerhették meg, ahol több mint 20 évig dolgozott és alkotott. Egy pár éve sokkal kisebb...

Debütálás a csillagok között * Ég és Föld között

Az Ég és föld között szimbolika nem csak a birtok filozófiája, hanem egy régóta elképzelt bor elnevezése is, ami végül egy 2019-es szuper prémium Villányi Franc-ként született meg. 10 éve erre a borra készültem. A legjobb évjárat legszebb hordós tételei. A földi munka...

kapcsolat

Örömmel veszem megkeresését

a +36 30 219 0291 számon, vagy a birtok@ipacsszabo.hu-n
Igyekszem mihamarabb válaszolni. Köszönöm!

Kövessen a Facebookon!