Bor és kenyér

;


Utolsó simítások, hamarosan itt az idő az IDŐTLENre!

Külön öröm, hogy megszületett a bor mellé az Időtlen kenyér is az Orma Gerilla Pékség jóvoltából, és megismerhettem egy hasonlóan megszállott jóembert, Váczi Gergelyt.
Az emberiség legősibb élelmiszere és itala a kenyér és a bor. Tiszta kenyér, ősi búzából, fenntartható forrásból. Ahogyan anno. (Még a válogatós gyerekeim is jóízűen ették, és kérték az újabb ráadást:)
2022 szeptembertől már kereshetitek a pécsi pékségben az Időtlen kenyeret, hogy a borhoz kóstolhassátok!

Az Ég és föld között szimbolikája a birtok filozófiája és ennek a tenyerén ül a bor és kenyér: A kenyér a föld, az anyag, a betevő falat; az ég pedig a bor, ami megemeli a lelkünket, szellemünket.

 

PODCAST az Időtlenről

Ebben a podcastban sok érdekességet, sőt, titkot megtudhattok az Időtlenről, például, hogy miért tévedek el néha a mai napig az öreg tőkék között vagy hogy hányan haltak bele Nagy Sándor tisztabor-ivó versenyébe. Hallgassátok a strandon, vagy egy kávé - de leginkább...

Palackba zárt történelem

Engem örök szakmai kíváncsiság hajt, amiben rengeteg kihívás rejlik. Régóta foglalkoztat a bor történelme, s a legizgalmasabb kérdés, hogy milyen lehetett A BOR, amelyet elődeink több ezer évvel ezelőtt ihattak? Sokáig kerestem a választ és most értem el addig, hogy...

Itt az idő az IDŐTLENre!

Régóta foglalkoztat a bor történelme, s a legizgalmasabb kérdés, hogy milyen lehetett A BOR, amelyet anno ihattak? Sokáig kerestem a választ és most értem el addig, hogy bemutassam ennek az eredményét. Az én válaszom: az IDŐTLEN. Július 9-én végre közösen...

kapcsolat

Örömmel veszem megkeresését

a +36 30 219 0291 számon, vagy a birtok@ipacsszabo.hu-n
Igyekszem mihamarabb válaszolni. Köszönöm!

Kövessen a Facebookon!